utorok 11. mája 2010

Vypadnutí zo Showdance tipovali víťaza. Kto uhádol triumf Mauréry?

Včera večer sa rozhodlo o víťazke jojkárskej tanečnej Showdance, portál Čas.sk spovedal pred prenosom vypadnutých tanečníkov, kto podľa nich vyhrá.


Kristína Svarinská nepovedala jednoznačne meno, ktoré by vyniesla na piedestál pre najlepšiu tanečníčku súťaže, no u oboch herečiek vyzdvihla pozitíva. Kým u Diany dokonale odtancované choreografie, u Zuzky veľkú charizmu.


Braňo Bystriansky by najradšej za víťaza tipoval Vlada Kobielskeho, no po jeho vypadnutí si spomezdi dvoch tanečníčiek vybral Dianu, aj keď veľmi tesne.


Vlado Kobielsky tak, ako Kika víťazku netipoval a výsledok nechal na hlasujúcich divákov. Svojim názorom nechcel nikomu ublížiť, ani pomôcť, dokonca sa priznal, že vlastný tip ani nemá.


Veronika Paulovičová však svoj tip povedala jednoznačne, za víťazku z jej pohľadu ozačila Zuzku Mauréry. Vyzdvihla hlavne jej prejav, ktorý je podľa nej hravý, prirodzený a ľahko pôsobiaci, čo je Veronike veľmi blízke.


Zuzku tipoval aj Peter Batthyány. Ten sa však rozhodoval na základe sms výsledkov posledných kôl, kedy jasne dominovala Zuzana. Víťazstvo však doprial rovnako aj Diane.


1x Diana, 2x Zuzka a dvaja nerozhodnutí. Tak vyzeralo tipovanie na víťaza Showdance u piatich vypadnutých finalistov Showdance. Zuzana sa tak stala víťazkou nielen v reálnom hlasovaní, ale aj u jej hereckých kolegov, aj keď len veľmi tesne.


Foto: Čas.sk


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára