utorok 11. mája 2010

Posledné kontroverzie v Showdance: Podľa Gregorovej Mauréry citovo vydierala divákov

Showdance včera vyvrcholilo veľkým finále, no nezaobišlo sa bez konfliktu. Gregorovej prekážal plač Zuzany Mauréry v dokrútke.


Pred posledným vystúpením Zuzany Mauréry v súťaži a vôbec posledným tanečným číslom celého projektu sa v tradičnej dokrútke pred tancom objavili slzy Zuzany Mauréry. Vyjadrovali dojatie z veľkej podpory, ktorú jej diváci dávali najavo, no to sa nepáčilo porotkyni Hane Gregorovej. Podľa nej si ich mala ušetriť až po vyhlásení výsledkov.


"Je to citové vydieranie diváka," tvrdila počas hodnotenia Zuzany a choreografie, ktorú mali finalistky spoločnú Gregorová, ktorej sa nepáčili slzy v dokrútke. Na jednej strane chápala dojatie, na druhej si myslí, že toto mal režisér vystrihnúť. Jej reakcia prekvapila nielen divákov v sále, ktorí odmenili porotkyňu piskotom, ale aj samotnú Mauréry, či moderátorov.


Portál Čas.sk sa na celý konflikt pýtal aj po finále na párty. Hana Gregorová si za svojím vyjadrením stála a slzy si Zuzana podľa nej mala nechať až na záver celej show, naživo. Zuzana sa k celej veci nevedela vyjadriť.


Jej súperka vo finále, Diana Mórová, sa takisto neubránila slzám dojatia, avšak až na samom konci súťaže. Dojatá z výhry a radosti svojej kamarátky Zuzky pustila nejednu slzu. Víťazstvo hereckej kolegyni praje a teší sa aj z druhého miesta.


Foto: Čas.sk


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára