streda 12. mája 2010

Showdance sa rozlúčil. Nadpriemerne v televízií, rekordne na blogu

Tanečná show sa s televíznymi obrazovkami rozlúčila v pondelok 10. mája 2010 a finále dosiahlo druhú najvyššiu sledovanosť.


Showdance je za nami a aj vďaka finálovému večeru nemôžme hovoriť o neúspechu. Tanečný boj o prvenstvo medzi Dianou Mórovou a víťazkou Zuzkou Mauréry sledovalo v dôležitej skupine 12-54 vyše 26% televíznych divákov, čo je druhý najlepší výsledok. V skupine 12+ sa podiel vyšplhal na 24,2% a finále pozeralo takmer 330 tis. divákov. Tieto hodnoty znamenajú takisto nadpriemer a skvelý výsledok. Konkurencia v tom čase bojovala zväčša v podpriemerných hodnotách v oboch cieľových skupinách.


Celkovo si Showdance priemerne pozrelo takmer 27% v 12-54 a vyše 24% v 12+. Najviac sa darilo úvodnému kolu, ktoré napriek technickým problémom v pondelok 29. marca uhralo vysokých 37,8% v skupine 12-54.


Veľký záujem o finále súťaže dokazuje aj rekordná návštevnosť na našom blogu. Okamžite po skončení Showdance v pondelok až do nočných utorňajších hodín zaznamenal blog vyše 2100 unikátnych návštev. Veľkolepo sa tak rozlúčilo Showdance nielen v televízii, ale aj na internete.


Niečo sa končí a niečo sa začína. Po tanečnej show známych hercov na nás čaká najväčšia talentová show sveta Česko Slovensko má Talent. Ak sa vám náš blog páčil, určite sledujte aj ten o Talente cstalent.blogspot.com, tešíme sa na Vás a ďakujeme za priazeň.


Foto: Joj.sk

Sledovanosť: Medialne.sk


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára