pondelok 10. mája 2010

Z posledných miest na prvé. Víťazkou Showdance je Zuzka Mauréry

Veľké finále tanečnej show televízie Joj Showdance vynieslo na prvé miesto Zuzanu Mauréry.


To, čo v prvé súťažné kolo Showdance vyzeralo ako nemožné, sa vo veľkom finále premenilo v reálne. Herečka Zuzana Mauréry, ktorá v začiatkoch súťaže okupovala posledné priečky a dokonca sa v 2. kole dostala do rozstrelu, vyhrala celú súťaž.


Za dôležitý moment v obrate Zuzky považoval porotca Tony Moisés jej tanečné vystúpenie v kole videoklipov, kedy tancovala na pieseň Sweet Dreams. Tam sa podľa neho všetko zlomilo a Mauréry sa stala miláčikom publika. Dokonca tento výkon označil za najlepší v celej súťaži.


Všetci porotcovia sa zhodli na jednom, najväčší pokrok, hlavne výrazový, dokázala urobiť práve Zuzana a aj tým si získavala čoraz väčšiu priazeň. Okrem toho ju ani počas show ani pred ňou nesprevádzali škandály ako tomu bolo u Diany Mórovej.


Nielen ona pripisovala svoje menej úspešné smskové ťaženia práve škandálom, ktoré však vyrobil hlavne bulvár. Jej tanečné výkony totiž patrili k najlepším v súťaži.


Tanečná show je na konci a diváci si mohli posledný krát vychutnať tance z ulice, či romantického filmu. Obe herečky vydali zo seba maximum a o to väčšia bola radosť z výhry pre Zuzku Mauréry, ktorej víťazstvo dopriala aj Diana, veď sama získala titul vo Hviezdach na ľade. Už o pár mesiacov na nás čaká najväčšia talentová show sveta, Česko Slovensko má Talent, o zábavu tak nebude núdza ani na jeseň.


Foto: Joj.sk


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára