streda 5. mája 2010

Víťaz konkurzu bloguje: A ideme do finále!


Včerajšie kolo bolo podobne, ako aj tie predošlé, super. Traja zostávajúci súťažiaci museli absolvovať dva tance. Tým prvým bolo zostavenie a zvládnutie vlastnej choreografie, pri ktorej tvorení nemohli využívať pomoc Jara Bekra ani ostatných tanečníkov. Všetci traja to viac-menej zvládli. Tou druhou povinnou jazdou bolo zvládnutie toho tanca, ktorý si súťažiaci náhodne vyberali spomedzi šiestich valcov, troch modrých a troch fialových. Tance súťažiacim príliš nesadli, no napokon ich všetci zvládli. Zuzka Mauréry sa musela popasovať s latino tancom, Kobielsky veľmi namáhavo zvládol balet s mladou baletkou, a so cťou zvládol ľudové tance a Diana mladému street-dancerovi ukázala, že aj ona vie, ako sa to robí.


Napriek skvelým výkonom sa aj tento týždeň a toto skvelé kolo muselo vyraďovať. Po celý večer sa na prvej pozícii držala Zuzka a na posledných dvoch miestach sa striedali Diana s Vladom. No tesne pred zastavením hlasovania sa na čelo dostala Diana a zápletka bola na svete. Napokon však všetko dopadlo tak, ako aj celý večer a z víťazstva a teda z postupu do finále sa mohla tešiť Zuzka. Do súboja išli seriáloví manželia z Paneláku Ivanka a Kubko, teda Diana Mórová a Vlado Kobielsky . Porota dala prednosť Diane Mórovej, vraj, ak si rozdelia slovo SHOWDANCE, tak jeho prvú časť SHOW predstavujú obaja rovnako, no DANCE, to je časť, v ktorej je podľa nich lepšia Diana.


A tak sa môžme tešiť na čisto dámske finále. ZUZKA vs. DIANA. Kto podľa vás zvíťazí? Zaznamená Diana už svoj druhý jojkársky triumf? Dozviete sa to a dopomôcť jednej či druhej dáme k víťazstvu môžte esemeskovým hlasovaním. Už v pondelok večer na JOJKE!


Tento článok napísal víťaz konkurzu na redaktora Dávid. Celý text prešiel iba gramatickou úpravou, nie štylistickou.


Foto: Showdance.joj.sk



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára