utorok 4. mája 2010

6. kolo: Semifinále plné prekvapení. Pred bránami finále ostal vysmiaty Kobielsky

Showdance sa včera prehuplo do svojej predposlednej fázy, bojovalo sa o finále.


6. kolo Showdance prinieslo svojim fanúšikom svoje najpodarenejšie vydanie. Šou aká sa od Jojky očakávala od prvého večera sa aspoň včera do bodky podarila. Nechýbali skvelé výkony, veľa zábavy a prekvapenie nielen pre tanečníkov.


Už prvá časť semifinálového kola predpovedala veľkú šou. Tanečníci dostali za úlohu zostaviť vlastnú choreografiu na danú hudbu. Ako prvá sa s touto neľahkou úlohou popasovala Zuzka Mauréry, ktorej sa tento nápad veľmi nepozdával. Nerozhodne, ale nakoniec úspešne predvádzala svojim "žiakom", profesionálnym tanečníkom, kroky choreografie, ktoré ako priznala, pohľadala aj na internete :) Choreografia sa naozaj vydarila a udržala Zuzku aj na prvom mieste v hlasovaní.


Ako druhý sa s vlastnou zmesou krokov a pohybov ukázal Vlado Kobielsky, ktorý ukázal, že si zo seba vie urobiť bez problémov srandu. Veselá hudba sprevádzala niekedy až groteskné pohyby Vlada s jeho tanečníkmi a vytvorili skvelú zábavu. Ako tretia lektorskú taktovku dostala do rúk Diana Mórová, ktorá si na pomoc pri vyučovaní choreografie zobrala aj megafón. Rozhodne a isto vypracovala svojich tanečníkov ku choreografii s prvkami gymnastiky, ktoré efektne oživili záver prvej časti.


Druhá časť už patrila prekvapeniam pre súťažiacich a to tanečníkov z rôznych žánrov, ktorých mali herci napodobňovať. Pre každého z našich súťažiacich sa našiel aspoň jeden nežiadúci žáner, Zuzka sa nepotešila latino tancom, baleťák Kobielsky veľmi namáhavo, ale so cťou odtancoval ľudové tance a Diana sa vďaka mladému street-dancerovi postavila aj na hlavu. A aby sa poriadne zapotila, tak dvakrát :)


Šou sa vďaka tomu premenila na jeden veľký zábavne roztancovaný parket, no napriek tomu sa muselo vyraďovať.


Napínavý zvrat v hlasovaní nepomohol Kobielskemu


Takmer celý večer sa na chvoste už iba trojčlennej tabuľky držal Vlado, ktorý sa nakoniec aj dostal do rozstrelu s Dianou. Tá však ešte prekvapivo pred koncom hlavného večera Showdance vystriedala na prvom mieste Zuzku Mauréry, ktorá prvú pozíciu celý večer spokojne okupovala. Počas prestávky sa však opäť vrátila na čelo a porota si vyberala jedného z dvojice manželského seriálového páru. Ďalej posunuli Dianu Mórovú, ktorej pripísali nielen "šoumenstvo", ale aj lepšie tanečné schopnosti, ktoré Vladovi chýbali.


Vo veľkom finále tak uvidíme ženskú dvojicu a rozhodne sa bude na čo pozerať. Nezabudnite hlasovať a sledujte Jojku v pondelok o 21:15.


Foto: Showdance.joj.sk


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára