pondelok 10. mája 2010

Už dnes veľké finále! Ako bude vyzerať?

Svojská tanečná show Showdance vyvrcholí už dnes večer na Jojke a bude sa na čo pozerať. Finalistky Mórová a Mauréry si zatancujú až trikrát.


Tanečná show Jojky dnes ukončí svoju sedemtýždňovú púť a rozhodne sa o víťazke súťaže Showdance. Po náročných kolách a skúšaniach si ani vo finále nevydýchnu, čakajú ich až tri vystúpenia.


V tom prvom obe predvedú podľa nich najlepšiu choreografiu akú v Showdance tancovali a mali z čoho vyberať. Zuzka odtancuje street-dance choreografiu z 5. kola na piesne od Flo Rida ft. T Pain - Low a Flo Rida ft. Will.i.am - In the Ayer. Diana si vybrala tanec z kola muzikálov na pieseň Dirty Dancing - Time of my Life.


V druhej časti budú finalistky predvádzať rovnakú choreografiu, ktorú si nacvičili. Budeme tak môcť spoločne porovnať, ktorej tancujúcej herečke to ide lepšie na mix piesní od Beatles, Justina Timberlaka, či Craiga Davida.


Tretia, posledná časť bude patriť ich vzájomnému battle. Žiadne nacvičené kroky ani pomoc ostatných tanečníkov nezachránia Zuzanu s Dianou a tu sa ukáže, ktorá je lepšia.


Nenechajte si ujsť veľké finále Showdance, už dnes o 21:15 na Jojke a rozhodnite, ktorá herečka si zaslúži titul Kráľovná parketu.


Foto: Joj.sk


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára