pondelok 19. apríla 2010

4. kolo: Mórová tanec ustála, Mauréry s rozopnutou topánkou. Vypadla Svarinská

Finálové kolo plné starých disko hitov je za nami, prinieslo najzaujímavejšie okamihy.


Štvrté finále sa nieslo najmä v znamení chorôb a sebazaprení. To najväčšie asi predviedla Diana Mórová, o ktorej problémoch sme už informovali. Na parket sa však postavila a podľa porotcov odtancovala lepšie ako jej profesionálni spolutanečníci. Počas hodnotenia však boli na Diane badať zdravotné problémy. Úplne "fit" sa necítili ani Vlado Kobielsky či Zuzana Mauréry, no obom to v podaní kvalitného výkonu nebránilo.


Napriek tomu sa pre Zuzku vyskytla iná nepríjemná situácia, ktorá jej situáciu výrazne sťažila. Už v úvode jej tanečného vystúpenia sa jej rozopla topánka a to ju podľa jej slov úplne rozhodilo. Porota si však počas tanca nič nevšimla a ohodnotila ju pozitívnou kritikou.


Po minulotýždňovom hodnotení a negatívnej dokrútke sa prekvapivo pozitívneho hodnotenia nielen od porotcov, ale aj od trénera Jara Bekra dočkal trochu lenivý Peter Batthyány. Ten si za svoj laxný prístup ku tréningom vyslúžil nepríjemné hodnotenie už v treťom kole a takisto počas posledných tréningov. Naopak Kika Svarinská sa snažila pobiť nielen s nevyhovujúcou témou hitov 70. rokov, ale aj vysokými opätkami už od nácviku, pozitívnych reakcií od poroty sa však nedočkala.


Záver hlavnej časti Showdance priniesol nový prvok, súťažiaci mali opakovať tanečné kúsky profesionálov, ale aj moderátorov večera. Na príjemné a vtipné oživenie večera sa však aj tentoraz málokedy chytal Peter Batthyány, najlepšie sa darilo opakovať Svarinskej s Mórovou.


SD Chart naruby: Prvý skončil Kobielsky, so Showdance sa lúčila Kika Svarinská


Vyvrcholenie pondelňajšej roztancovanej noci patril už tretíkrát vyraďovaciemu Battle-u. V ňom sa stretli Kika Svarinská, ktorá sa do rozstrelu dostala druhýkrát a Peter Batthyány. Porota svoj názor vyjadrila prakticky jednohlasne, už pred Gabikou Dzuríkovou posunula ďalej Batthyányho. Kristína tak súťaž po štyroch kolách opustila a v Showdance súťažia už iba štyria herci.



Foto: Showdance.joj.sk


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára