pondelok 19. apríla 2010

SD Chart: priebežne vedie Svarinská, najmenej sa darí Mauréry

Showdance dnes opäť ožíva, tešiť sa môžme na 4. finálové kolo. Kto by podľa vášho hlasovania v Showdance Chart vyhral a kto sa ocitol na hranici vypadnutia?


Už dnes sa po štvrtý raz roztočí kolotoč tancov známych slovenských hercov, pričom ich rytmy budú patriť disko piesňam 70. a 80. rokov. Dvaja z nich sa však opäť ocitnú na nepríjemných pozíciách zostupu, ktoré by ste vy svojím hlasovaním v našej ankete prisúdili Zuzke Mauréry a Vladovi Kobielskemu.


Práve oni aj počas tretieho finálového večera okupovali posledné miesta tabuľky, až dokým nevyšli na javisko. Zuzana Mauréry v kole známych videoklipov prekvapila skvelým výkonom na pieseň od Beyoncé Sweet Dreams a diváci ju sms hlasovaním vyniesli rovno na prvé miesto. Vlado Kobielsky zas divákov prinútil hlasovať ako za posledného tancujúceho v treťom finále a to až tak, že zo zóny zostupu vystúpal ako Men in black rovno za Zuzku na miesto druhé.


Pohyb hlasov počas finálových večerov jasne naznačuje príval smsiek po výborne odtancovanom výkone, preto práve choreografia a dobre podaný tanečný výkon zrejme o víťazovi a dvoch zostupujúcich rozhodnú.



Foto: Showdance.joj.sk


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára