sobota 13. marca 2010

Čo bude s Koleníkom?

Skončil teda Ján Koleník v Showdance alebo nie?
V Promi novinách asi pred troma týždňami zaznelo, že Koleník utrpel zranenie nohy, ktoré ho odstavilo zo súťaže. O pár dní však sama Jojka zmenila jasné NIE na MOŽNO. Doteraz tak nie je jasné, či herec na úvodnú show nastúpi, či sa pridá v ďalších kolách alebo ho niekto nahradí... Spúšťame preto novú anketu, v ktorej chceme poznať váš názor na túto situáciu. Ďakujeme za všetky hlasy.

V predošlej ankete, ktorá nadväzovala na informáciu z Promi Novín, sme sa vás pýtali, kto by mal v Showdance nahradiť Jána Koleníka.Celkovo sa zapojilo 33 čitateľov. Prvé miesto ste udelili dvom hercom - Tomášovi Maštalírovi a Mariánovi Miezgovi. Práve títo dvaja páni sú pre vás najhorúcejšími kandidátmi v prípade možnej výmeny s Koleníkom. Druhé miesto získal Lukáš Latinák so 4 hlasmi, za ním skončili Roman Luknár (4 hlasy) a Peter Sklár (2 hlasy). Jeden čitateľ si ako náhradníka predstavuje niekoho iného...

Situáciu okolo Jána Koleníka samozrejme sledujeme a o konečnom verdikte vás budeme informovať. Čítajte Showdance blog aj v najbližších dňoch. Zisťujeme pre vás aj názov skladby, ktorá znie v novej upútavke na Showdance.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára