piatok 12. marca 2010

Ako herci makajú pred prvým kolom

Showdance sa nezadržateľne blíži. O 17 dní sa nám herci, ktorí sa dali na túto energickú show nahovoriť, predvedú svoje prvé choreografie. Redaktori JOJ-ky sledujú každý ich krok a preto vám ponúkame "výcuc" z ich zistení.

Braňo Bystriansky spojí írske tance a moonwalk
joj.sk
Barman Imro z Paneláka vôbec netušil, čo ho v Showdance čaká. Do projektu išiel zo zábavy, no ako sám hovorí, je to drina: "Neteším sa. Myslel som si, že celá show bude prebiehať v trocha inom štýle. Ale všetci to tu berú tak vážne," vyjadril sa pre joj.sk.

V tanečnom štúdiu v týchto dňoch poriadne maká. Jeho prvá choreografia spočíva v írskych tancoch, ktoré sa v druhej polovici zmenia na legendárny Moonwalk od Michaela Jacksona. Braňo ho síce zatiaľ neovláda, ale viditeľne sa snaží, aj keď oproti ostatným kolegom vraj zaostáva. 

Vladimír Kobielsky nacvičuje pomádu
joj.sk
Ďalšia postavička jojkárskeho denného seriálu, "Kubko", už má základnú choreografiu odtancovanú. Teraz si dáva pozor na detaily. Tancovať bude do rytmov piesne Robbieho Williamsa a takisto si zakrepčí tóny z muzikálu Pomáda. Vlado má najradšej konce, predsa ho len tanec príliš nebaví :-)

Diana Mórová sa predvedie v pomalom rytme
joj.sk
"Didi", ako ju volal jej bývalý partner, si na plecia vzala ťažké bremeno. Na parkete sa totiž predvedie v tanci na pieseň Slow od Kylie Minoque. Musí si dávať pozor na každý krok, veď každé zaváhanie je v takejto pomalej choregrafii okamžite viditeľné.

Kristína Svarinská bude tic-tacovať
joj.sk
Ako mladučká herečka priznáva, na tanec vraj talent nemá. Na pľaci síce vládne dobrá nálada, Kika však vôbec nevie, ako prinútiť ruky s správnemu pohybu. V prvé dni bola plná energie, ale teraz údajne čoraz viac a viac zaostáva. Uvidíme ako sa predvedie v choreografii na pieseň TIC - TOC od speváčky Ke$hy.

Veroniku Paulovičovú seklo v krku
joj.sk
Nepríijemnosť sa jej stala kde inde ako pri nácviku choreografie, ktorú nacvičuje na skladbu Hot and Cold od Katy Perry. Ako herečka a bývalá rosnička prezradila, viac sa teší na muzikálové kolo, kde bude môcť predviesť aj prvky tanga. Jej najväčším mínusom je nesústredenosť, ale snaží sa ako najlepšie vie.

Peter Batthyány má poriadne tempo
joj.sk
Maffián Banán sa na parkete poriadne zabáva. Celú prípravu sa snaží brať profesionálne, svoj humor však nezaprie ani tu. Síce ešte nevidieť tie správne kroky, Peťo sa určite nedá zahanbiť a v úvodnom kole nám prichystá veľkú show. Možno sa mu to podarí aj vďaka jeho zeleným teplákom, ktoré v súvislosti so Showdance "promuje" takmer všade...

FOTO je z portálu joj.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára