utorok 27. apríla 2010

5. kolo: Ulica a národné tance ovládli včerajší večer. Lúčil sa Batthyány

Tancujúci herci sa v piatom kole po prvýkrát predviedli až vo dvoch choreografiách. Obe z odlišných kultúr a žánrov.


Včera sa diváci pri obrazovkách Jojky naozaj nenudili. Showdance ovládlo pondelňajší večer nielen výbornými výkonmi tanečníkov, ale aj celkovým dojmom. Prvýkrát sa odviazal aj Sajfa.


Herci sa nám v prvej časti piateho kola predvádzali v kostýmoch typických pre tanec, ktorého národ reprezentoval. Mauréry ako cigánka, Batthyány ako z westernu, sporoodetá Tahiťanka Mórová či vášnivý Kobielsky nielen všetkých roztancovali, ale priniesli nám do obývačiek nejednu kultúru. Divákov výkon nadchol, sms hlasovanie sa striedalo prakticky celý večer.


Druhej časti už dominovala ulica tak, ako ju poznáme dnes. Neľahkej úlohy sa zhostili všetci štyria tanečníci statočne, aj keď pre niektorých to bola len ďalšia "španielska dedina".


O finále nebude bojovať Batthyány


Príjemný večer opäť finišoval rozhodujúcim Battlom. V ňom ešte pred verdiktom prevetral Tony Moisés Petra Batthyányho, ktorému poďakoval za to, že sa v súčasnosti nevenuje zlým veciam, ale tancu. A práve tento ich spoločný tanec bol aj Petrovým posledným, preťože v súboji s Dianou Mórovou si porota nakoniec vybrala na postup ďalej Dianu.


Foto: Showdance.joj.sk


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára