pondelok 12. apríla 2010

3. kolo: Čo sa bude tancovať?

Prinášame vám zoznam skladieb, na ktoré budú naši súťažiaci tancovať v novej tanečnej šou Showdance. Nezabudnite, že TV JOJ zmenila čas vysielania tejto tanečnej šou, nebude sa vysielať o 20:15 hod., ale hneď po Paneláku, o 21:15 hod.!

Diana Mórová (9977): Alesha Dixon - The Boy Does Nothing
Spevácky nenáročné, tanečne fuška. Choreografia v originálnom klipe je zmesou swingu a moderných tancov a to všetko v šialenom rytme. Alesha sa prezentuje mimoriadne krátkou sukničkou, tak uvidíme, či sa ňou inšpiruje aj Diana.
Zuzana Mauréry (9975): Beyoncé - Sweet Dreams
Na skvelé kamerové efekty ako v klipe sa Zuzana spoliehať nemôže. Snáď sa dočkáme aj povestného vrtenia/trasenia zadkom, ktoré Beyoncé v klipe predvedie hneď niekoľkokrát. Zvedaví sme na kostým, kovový v zlatej farbe by bol bomba!
Kristína Svarinská (9973): Christina Aguilera - Dirty
Motorkársky overal, príchod v klietke, tanec v boxerskom ringu? V PKO asi nie, ale sexi zmyselnosť, ktorou je klip Dirty povestný, Kika určite predvedie. Konečne totiž naplno predvedie svoje vnady v úspornom kostýmčeku.
Veronika Paulovičová (9971): Jennifer Lopez - Get Right
Tanec s paličkou je skôr doménou Zuzky Mauréry, Veronika sa skôr zameria na iné atribúty z klipu J Lo. Predpokladáme skôr, že jej choreografia bude plná premyslených dráždivých pohybov, veď v Moulin Rouge jej to sadlo.
Peter Batthyány (9976): Michale Jackson - Bad
Tak tu nie je o čom. Klasika ako vyšitá. O to bude mať Peter ťažšiu úlohu, pretože klip patrí k najznámejším na svete. Uvidíme, či si trúfne aj na náročné akrobatické prvky. Ale "gumený Baťko" by to mohol zvládnuť.
Vlado Kobielsky (9972): Will Smith - Men In Black
Jedna vec je istá - tmavé okuliare a čierny oblek by chýbať nemali. Uvidíme, ako so Vlado vyrovná s týmito doplnkami. Skvelé by bolo, keby bol aspoň jeden zo sprievodných tanečníkov zamaskovaný ako emzácka príšera. 

zdroj: TV JOJ

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára