utorok 2. marca 2010

Naše tipy: Kto nahradí Koleníka?

Po zranení herca Jána Koleníka ostalo v Showdance jedno voľné miesto. Kto by ho mohol nahradiť?

Keď vychádzame z toho, že to má byť herec, najlepšie účinkujúci v jednom z jojkárskych seriálov, neostáva nám veľa mien. Toto sú tipy adminov Showdance Blogu!

Juraj Slezáček
Juraj Slezáček (1943) absolvoval v roku 1964 štúdium herectva na VŠMU, v tom istom roku ho prijali do
Činohry SND, kde pôsobí doteraz.V roku 1979 sa stal umeleckým šéfom Činohry SND, v roku 1990 sa funkcie
vzdal. Riaditeľom Činohry SND sa opäť stal v roku 1997, o uvoľnenie z nej požiadal v roku 2005. Po odchode
Romana Poláka ho však touto funkciou pred niekoľkými mesiacmi opäť poverili.V rokoch 1996 až 2002 bol
dekanom Činohernej a bábkarskej fakulty VŠMU v Bratislave.V divadle, v televízii i vo filme naštudoval
desiatky postáv. Ako profesor Emil Blichár účinkuje v seriáli Panelák, ktorý vysiela TV JOJ.
Herec v dôchodkovom veku účinkuje v seriáli Panelák, kde sa doslova vžil do postavy mudrlantského profesora Emila Blichára, ktorý vie nájsť profesionálne vysvetlenie snáď na všetko. Je oddaný manžel a nikdy nezabudne na dennú dávku čaju s rumom. Viete si ho predstaviť ale na tanečnom parkete? Prečo nie? Showdance je zábava a pán Slezáček určite vie ako na to :-)

Predpoklady na účinkovanie v Showdance: 80%

Ľuboš Kostelný
Že vám to meno nič nehovorí? A Fero Boborovský? To už hej? To už hej? Čo všetko opakuješ dvakrát jak taký .... Skvelý herec, ktorému doslova sadla postava energického a jedovitého policajta v seriáli Profesionáli. Jeho herecký talent ho doslova predurčuje na tanečnú show plnú zábavy. A s kapitánom Maroškom, ktorý už poctivo trénuje tanečné choreografie by si určite sadli.

Predpoklady na účinkovanie v Showdance: 100%

Lukáš Latinák
Ďalší profesionál! Jeho večný apetít a vytreštené oči už zľudoveli. Bol by však aj dobrý a najmä zábavný tanečník v Showdance? Určite, veď nemusí ani cvičiť choreografiu, keďže improvizáciu už má dokonale odskúšanú v markizáckej show Partička.

Predpoklady na účinkovanie v Showdance: 100%

Ladislav Hrušovský
"Nová" tvár Jojky. Advokát zo seriálu Aféry chce od svojich klientov vždy pravdivé informácie. Na parkete by však musel zhodiť vážnosť a ukázať svoju zábavnú stránku. Plusom je to, že ešte nie je divácky "okukaný".

Predpoklady na účinkovanie v Showdance: 60%

Peter Sklár
Ali z Mafstory sa s nikým, kto mu niečo dlhuje, nemazná. Pipine by zniesol aj modré z neba a zaručene by sa zaskvel aj ako tanečník. 

Predpoklady na účinkovanie v Showdance: 86%

Marián Miezga

Marián Miezga (1974) ukončil v roku 1999 herectvo na VŠMU, od roku 2003 je členom divadla Astorka Korzo 90, kde účinkuje v produkciách Othello, Čudné popoludnie dr. Zvonka Burkeho, Na koho to slovo padne, Zima, Letní hostia, Vražda sekerou vo Sv. peterburgu. Hral vo filme Rozhovor s nepriateľom, v televíznom filme Zbohom Judáš a Ako divé husi. V seriáli televízie Joj Panelák vystupuje ako gynekológ Michal Bajza.
Večný doktor Michal z Paneláka. Sestričky za ním šalejú, jeho žena však zjavne pomenej. Akú choreografiu by zvolil v doktorskom plášti?

Predpoklady na účinkovanie v Showdance: 90%

Tomáš Maštalír

Najnovšia posila Profesionálov bude chcieť "zhrabnúť" srdce policajtky "Skajky" Balážikovej. Ako by sa mu však darilo na tanečnom parkete? Asi by bol za "drevo" :-)


Predpoklady na účinkovanie v Showdance: 70%


Roman Luknár
http://img.cas.sk/img/4/article/306820_roman-luknar-herec-serial-radio.jpg
Ďalší herec z Paneláku. V posledných častiach rieši kurióznu situáciu, keďže mal posteľový románik s frajerkou jeho syna. Je Jojka pripravená na podobné "čachre-machre" aj v prípade, keby ho oslovila do Showdance?

Niekto iný?

Je však veľká pravdepodobnosť, že Jojka nás prekvapí nejakým iným menom. Koho tipujete vy? Hlasujte v ankete! Ak máte iný tip na súťažiaceho napíšte ho do fóra na boku stránky alebo pod tento článok do komentárov!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára