štvrtok 25. marca 2010

EXKLUZÍVNA PREMIÉRA: Nicole J McCloud / SHOWDANCE

Tak ako sme vám včera sľúbili, prinášame vám v svetovej premiére titulnú skladbu projektu Showdance s rovnomenným názvom od speváčky Nicole J McCloud!



Pieseň sa nahrávala minulý týždeň. Po veľkom záujme, ktorí prejavili diváci najmä pod videami a diskusiami súvisiacimi so Showdance (aj mailovú schránku zaplavilo množstvo žiadostí o zistenie ako sa volá tá "pecková skladba"), sme sa rozhodli osloviť hovorcu TV JOJ, pána Jozefa Gogolu. Ten s našou prosbou súhlasil a pesničku nám nakoniec aj úspešne poslal. Touto cestou sa mu aj TV JOJ chceme poďakovať. Je nám cťou, že práve my, neoficiálny blog o novej tanečnej súťaži Showdance, máme možnosť priniesť vám túto krásnu skladbu ako prví. Ako sme sa ešte dozvedeli, pieseň Showdance v najbližších dňoch odštartuje svoju púť po slovenských rádiách. Zrejme máme nový masový hit, ktorý tromfne eurovízne Horehronie...

Ďakujeme aj YouTube kanálu s názvom TV BOODA, ktorý skladbu preniesol na internet. Premiéra titulnej piesne Showdance sa po našom blogu koná aj na www.panelak.blogspot.com, ktorý vás pravidelne zásobuje tými najaktuálnejšími novinkami z prostredia Paneláka.

Foto : nicolejmccloud.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára