štvrtok 1. apríla 2010

Čo bude po Showdance: Jojka zrejme získa práva na Talent! (aktualizácia)

Aktualizované (dnes, 14:00):
1Hovorcu TV JOJ sme sa pýtali, ako je to s ďalšou šou Got Talent. Bol síce skúpi na slovo, ale niečo sme sa predsalen dozvedeli. Napísal nám, že sa zatiaľ k tomu nebudú vyjadrovať, pretože ohľadne jesene ešte nič nie je rozhodnuté, ale uvažujú o niekoľkých projektoch. Takže máme zaručené, že v septembri sa môžme tešiť na ďalšiu šouku!


Aktualizované (31.3.2010, 21:30):
Do našej e-mailovej schránky nám prišiel zaujímavý e-mail ohľadne tohto článku, v ktorom sme vás informovali, že TV JOJ chystá novú šou (Slovensko má talent - môže sa to volať inak), keďže konkurenčná Markíza si "zabudla" predĺžiť práva na túto šou. 


Prinášame vám prepis e-mailu, ktorý nám poslala naša návštevníčka. Či je to pravda, zisťujeme a dáme vám vedieť čo najskôr:
Dobrý deň
chcela by som sa vyjadriť ku článku o československo talente. Bude
sa vyselať na jeseň na markíze a nove, tieto televízie chodia po
Základných umeleckých školách a natáčajú spevákov, tanečníkov
a ľudí hrajúcich na hudobé nástroje pre režiséra, ktorý si
vyberie najlepších a pozve ich na CASTING. Táto informácia je 100%
som speváčka a dňa 31.3 ma natáčali.






Pôvodný článok (31.3.2010, 18:35):
Český denník Blesk.cz dnes priniesol veľmi zaujímvú informáciu. TV Markíza zrejme nebude môcť odvysielať pripravovaný jesenný ťažiskový projekt Česko Slovenský Talent, ktorý chcela vysielať s českou televíziou Nova. Nič sa však zrejme neuskutoční, pretože Markíza údajne spravila osudovú chybu.

Logo, ktoré si k projektu zaregistrovala TV Nova.

Čo sa vlastne stalo? Naša najsledovanejšia televízia podľa zistení Blesku nestihla uplatniť práva na opciu súťaže Got Talent a druhú sériu súťaže chce odvysielať TV Joj. "Môžem potvrdiť, že naša televízia o tomto formáte vyjednáva.  Podľa našich informácií Markíza nestihla uplatniť svoju opciu, ktorú na Got Talent mala," vyjadril sa pre denník hovorca tlačového oddelenia televízie Jozef Gogola.

Aj keby sa projekt nevysielal na televíziach Nova - Markíza, ešte stále je tu šanca na federálnu verziu. Zákulisné informácie vedú k zisteniu, že Jojka oslovila k spolupráci TV Prima. Tá však špekulácie zatiaľ odmietla komentovať.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára