piatok 12. februára 2010

Showdance na Jojke: Nová show, ktorá má šancu na úspech

TV Joj sa po vyše dvoch rokoch vracia s novým ťažiskovým projektom. Do Showdance vkladá veľké nádeje.

Showdance odštartuje už na jar, pravdepodobne na konci marca. TV Joj ho bude vyrábať v spolupráci s produkčnou spoločnosťou Továreň 5/7/11, ktorá doteraz pre Jojku vyrába hlavne seriály ako napríklad Panelák, Kutyil s. r. o., Keby bolo keby a taktiež produkovala reláciu Webmaster.

Televízia Joj si už stihla zaregistrovať aj logo show. (Foto: registre.indprop.gov.sk)

Hlavnou konkurenciou jojkárskej zábavno-tanečnej šou bude Markíza so štvrtou sériou Let's Dance. Ako však priznala TV Joj, jej šou nepôjde v rovnaký deň.

Joj oznámila, že Showdance kúpila ako licencovaný program od spoločnosti FremantleMedia. Bude trvať osem týždňov a tancovať bude osem hercov, ktorý sú hviezdami jojkárskych seriálov. Ako informuje portál čas.sk na tanečnom parkete "zahviezdia" Diana Mórová (Panelák , Keby bolo keby), Kristína Svarinská (Panelák, Keby bolo keby), Zuzana Mauréry (Odsúdené, Panelák), Veronika Paulovičová (Prvé oddelenie), Ján Koleník (Keby bolo keby, Panelák), Vladimír Kobielsky (Panelák, Keby bolo keby), Branislav Bystriansky (Panelák) a Peter Batthyány (Profesionáli, Mafstory). Herci a herečky budú tancovať narozdiel od Let's Dance bez partnerov.

Aj táto show bude mať svoju porotu. V nej by sa mali údajne objaviť herečka Hana Gregorová či choreograf Ján Ďurovičík, ktorý bol uplynulé roky v porote markizáckeho Let's Dance. Moderátorkou bude Zuzana Fialová.

A o čo vlastne v tomto programe ide? Herečky a herci budú čo najvernejšie tancovať na rôzne témy ako napríklad filmová pieseň či muzikál. Prioritou celej show má byť zábava a až po tom tanec. Ako však tvrdí výrobná riaditeľka TV Joj Alexandra Dubovská, nepôjde o paródiu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára