utorok 16. februára 2010

POTVRDENÉ: Showdance odštartuje 29. marca

Ako prví na Slovensku sme vás informovali o dátume štartu jarného ťažiskového projektu TV Joj. Portál mediálne.sk nakoniec potvrdil naše neoverené informácie, teda že Showdance odštartuje v pondelok 29. marca 2010. Potrvá 7 týždňov, každý priamy prenos bude mať 90 minút. Potvrdil sa aj zoznam hercov, ktorých profily priebežne uverejňujeme.

Prvý súťažný večer ponesie názov Môj štýl. Každý zo súťažiacich hercov si bude môcť zvoliť svoj najobľúbenejší tanečný štýl. Po tomto večeri bude nasledovať 6 priamych prenosov, v ktorých ale už budú mať určenú tému: slávne filmové muzikály, môj tanečný idol, disco súboj, tance národov vs. street dance, spoločenské tance a choreografie s deťmi a podobne. Divákov bude celou súťažou sprevádzať moderátorský pár, pravdepodobne v zložení Zuzana Fialová a Matej "Sajfa" Cifra. Výkony tancujúcich hercov bude hodnotiť porota. Dokrútky a vyraďovanie budú doplnené predovšetkým humorom a paródiou.

Vo vysielaní TV JOJ už beží aj 15 sekundová upútavka na Showdance. Michal Hudák, dvorný hlas jojkárskych upútaviek, v nej hovorí: "Všetko čo sa hýbe v rytme hviezd vypukne v šou, akú slovenský svet ešte nevidel. Showdance, už čoskoro na Jojke." Celý spot je ladený do farieb zábavy, náš blog sa preto prispôsobí takémuto tónu už čoskoro.

Pôvodný článok:

Podarilo sa nám zistiť deň, v ktorý televízia Joj bude projekt Showdance vysielať. Podľa týždenníka Šarm to má byť pondelok. Jojka tak nebude priamo konkurovať markizáckemu Let's Dance 4, ktoré bude nasadené klasicky v nedeľu. Ak Showdance odštartuje na konci marca, tak dedukujeme dátum štartu - 29. marec 2010.

Nasadenie Showdance na pondelok môže potvrdzovať aj marcový cenník reklamy TV Joj. O 22:00 hodine tam sú totiž nasadené Mimoriadne Noviny Plus. Môže sa však stať, že ide len o zastierací manéver a časy sa vymenia.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára